IRL loobus juba oma põhilubadustest

Valimistest pole veel ööpäev möödunud, kui IRL on juba loobunud oma valimislubadustest. Jälgisin huviga IRL pressikonverentsi ning kõrvu jäi Mart Laari poolt välja käidud põhiseisukohad koalitsiooniläbirääkimisteks Reformierakonnaga (vaata:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/mart-laar-irl-paneb-labiraakimiste-lauale-haldusreformi.d?id=41650903 ). Nendeks oli kaks täiesti neutraalset teemat: eelarve tasakaal ja haldusreform. Kumbki ei olnud otseselt see, mida lubati meeletus reklaamikampaanias valijatele. Kuhu on kadunud põhilubadused: emapension ja tasuta kõrgharidus?
Ilmselt, peale rahva käest häälte kätte saamist saabus teadmine, et valimislubadusi on vaja realiseerida aga juba ette oli teada, et lubadused pole tasakaalus ja realiseeritavad, kirjutasin sellest enne valimisi: IRL hiigelbluff
Nii loobutaksegi oma kulukatest lubadustest ja valitakse lubadused, mis pole konfliktis Reformierakonnaga ning mis pole kulukad. Aga elame-näeme, mida ja kui palju kavatseb IRL oma lubadustest täita.